Back to Top

Onderdeel van de Stichting Adullam voor ambulante hulpverlening en counseling

Donatie

Met een kleine vrijwillige bijdrage kunt u helpen om deze website werkend te houden.

Waarom?

Omdat we Radio Adullam voor iedereen gratis en zonder verplichte contributie beschikbaar willen houden.

Waarvoor?

Uw donatie wordt als volgt gebruikt:

  1. Vaste lasten voor het instant houden van de informatie op de website. Te denken valt aan hosting van de webservers en de email-server.
  2. Ontwikkeling: De kracht van Radio Adullam is dat iedereen de programma’s kan beluisteren op een manier die hij/zij zelf prefereert. Om aan alle wensen te kunnen blijven voldoen, laten we Radio Adullam constant bijwerken naar de hedendaagse standaard.
  3. Overige doelen: Bijdragen die ontvangen worden terwijl de kosten van de website reeds gedekt zijn, komen direct ten goede aan de internationale ambulante hulpverlening, counseling en het evangelisatie werk van Stichting Adullam.

Hoe?

Wij vinden het fijn om te weten wat uw motivatie is om vrijwillig bij te dragen, daarom verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Kies dan als onderwerp “Financiële ondersteuning“. Wij nemen dan vanuit Stichting Adullam contact met u op.

U kunt ook een donatie overmaken op:

ABN AMRO-rekening: 573046980
Ten name van: Stichting Adullam
Te Doetinchem
o.v.v. “Donatie Website Radio Adullam
(IBAN: NL59ABNA0573046980 / BIC: ABNANL2A)

Belastingaftrek
anbilogoStichting Adullam is door de belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat u uw giften aan Stichting Adullam kunt aftrekken bij uw belastingaangifte. Meer informatie over deze ANBI status vindt u via deze link.